torsdag 2 september 2010

Alliansens raggarfientliga politik

Det är djupt tragiskt att så mången motorburen ungdom röstar på nuvarande raggarfientliga regim för att man tror att motorvägar gynnar raggarkulturen.

Eftersom motorkulturen är en omistligt del av vårt svenska arv så måste raggarfrågorna högre upp på dagordningen.

Vad utmärker en klok raggarpolitik? Härom kan mycket sägas, låt mig teckna en ram :

1. Fasta jobb med lön att leva på . Har man inte det så vågar man inte planera stora renoveringar. Jobbar man med vikariat eller Manpower så kan man inte lägga undan ett par tusen i månaden till den där nya motorn, ny proffslack eller en ny plasmaskärare eller annat skojsigt som ingår i en raggares budget .

2. Friheter och dålig kontroll på arbetsplatserna. Man måste kunna tjåla lite skruv, låna lite verktyg eller utnyttja firmans lackbox efter arbetstid. Om cheferna har för mycket makt och kontroll så går det inte att småfiffla lite med bilen på firmans bekostnad. Dagens arbetsmarknad med svaga fackföreningar, rädda anställda, osäkra anställningar är ett direkt hot mot återväxten av motorburen ungdom. Vem fan kan fixa lite skruvar till epa-traktorn på Manpowers bekostnad...

3. Bilprovningen måste vara billig. Många bilar, gamla bilar, stor omsättning på bilar som man kanske ska renovera, kanske ska sälja, kanske tröttnar på. En raggare är ofta på Svensk Bilprovning. Nu är monopolet avskaffat. Kan bli 1000 kronor om EU_priser råder . Det är många sköna bensinpengar det...

4. Momsbeläggning av bilförsäkringen. 25% upp , inte ett ord om att detta slår direkt mot folk som har 5-10 bilar som dom glömmer ställa av.

5. Överklassens lyxkonsumtion måste hållas kort. Om bratsen har för mycket pengar så korkas vägarna i Stockholms innerstad ihop av snorungar som snortar koks i pappas BMW. Trafikfarligt och dåligt för möjligheterna till kulturbegivenheten cruising.

6. Småbutiker . All motorburen ungdom behöver småföretagare som håller gamla konstiga grejer i lager just den dagen man behöver en mutter med engelsk gänga. All stadsplanering, hyreshöjningar i centrumanläggningar, byråkrati, EU-bestämmelser och annat skit gör att småföretag går under och ersätts av köplador. På köpladorna har dom okunnig och stressad personal, massa medelklasswankers som ska leka Timell och inga roliga konstiga grejor.

7. Mekgarage . Det är stört omöjligt i Stockholm att hitta mekgarage. NÄr det blir bostadsrätter så kommer det som ett brev på posten att komma krav om att det inte ska bullra, lukta,störa eller springa runt konstiga typer som gillar gamla bilar mer än designade liv.
Mekgaraget åker ut och ersätts av seven-eleven eller parkering för bostadsrättsföreningens tjänstebilar.

8. Snusfrågan. Alliansen är för EU. EU kostar pengar. EU är emot snus. EU är dumt. Alliansen finansierar skattesänkningar för bratsen genom att höja skatten på snus. Alliansen är dum.

9. Pökat . Säger sig självt: feminism är bra för raggarkulturen. I ett jämställt samhälle så har kvinnorna materiell trygghet , självförtroende och är subjekt istället för objekt. I alliansens Sverige så är kvinnans roll att operera tuttarna och jaga brats att sitta bredvid i BMW-en för att säkra sin materiella trygghet... Ett subjekt väljer pöka efter andra kriterier än pengar och status = bra för raggarkulturen och för nyrekryteringen....

10. Åtta timmars arbetsdag och höjd pensionsålder. När fan ska man hinna meka om vi ska jobba mer och mer och fortare och fortare?

För en raggarvänligare polik,
för motorkulturen,
mot kommersialismens likriktade plastbilar,
för återvinningen

All motorburen ungdom måste göra en burnout och moona mot alliansen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar