fredag 16 juli 2010

att träffa nån ur motsatt kön back in the good old days

ok kids this is like real stoneage, like Flintstones or something.

Hur blev det överhuvudtaget sexuella förbindelser,barn och äktenskap före mobiltelefonerna och internet? ( fråga dom 2-3 miljarder som inte har ringt sitt första telefonsamtal)

1. På sin höjd hade man telefonsvarare. Var man en lyxlirare så hade man en svarare som man kunde ringa upp och lyssna av meddelanden ifrån. Annars om man hade typ en flirt på gång med någon som man hade träffat och ville se igen , så var man tvungen att gå hem för att lyssna av svararen och kolla om HON / HAN hade ringt. Till slut så lyckades man stämma träff och då gällde det att passa tiden eftersom det fanns någon slags gyllene regel om att mer än en kvart sen = dålig stil.

2. Om man lyckades stämma träff och det uppstod gemensamt intresse så blev det kanske utbyte av könsvätskor. Ett fullbordat sexuellt äventyr innebar ofta att bägge parter hade pubeshår mellan tänderna dagen efter. Och det var ingen som tänkte på nåt annat än att det var helt normalt med könsbehåring . Folk hade kul ändå när dom hade sex...

Nuförtiden kan man skicka 5-10 SMS fram och tillbaka innan man ska ses för en drink någonstans. Och alla kör prepubertalt hårmode i underlivet.

DET VAR BÄTTRE FÖRR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar